CREAT DE NATURA, PREPARAT DE NOI. HRANA VIE PENTRU SUFLET SI TRUP!

Povestea noastră este o poveste de viață, de familie. Soțul meu, Popescu Horea împreună cu mine Popescu Laura, după multe urcușuri și coborâșuri cu care viața ne-a întâmpinat ne-am hotărât să abordăm un stil de viață sănătos. Acest concept a luat naștere din dorința de a avea acces la sucuri proaspete, 100% naturale, bogate în micronutrienți, oricând și oriunde.

Am început prin a face aceste sucuri pentru noi, pentru a acoperi acele lipsuri create de lipsa timpului pentru a avea parte de mese regulate, de stresul zilnic, de alimentele care nu mai conțin vitaminele și mineralele de care corpul nostru are nevoie zilnic. Consumând aceste sucuri zilnic am observat diferențe majore la nivelul energiei pe care îl simțeam. Am reușit să țin sub control și problema anemiei cu care mă confruntam din copilărie. Digestia, starea de spirit, toate s-au îmbunătățit considerabil.

Din dorința de a oferi un produs foarte bun, ambalat in mod corespunzător , astfel încat micronutrienții să se pastreze o perioadă cât mai lungă (adică 2 zile , pentru că atât au garanție sucurile noastre), nu folosim alți aditivi, nu pasteurizăm, ci doar îmbuteliem ceea ce iese în mod natural din produsele organice pe care le folosim.

Am ales ingredientele, sticlele și toată aparatura folosită cu iubire, la fel cum am făcut și pentru noi, iar rezultatele nu s-au făcut așteptate. Oamenii apreciază calitatea, de aceea cei peste 10000 de oameni care au încercat produsele ne recomandă și prietenilor sau familiei.

PACHETE DETOX

Un pachet intensiv, dar usor de urmat chiar si intr-o zi solicitanta.

ABONAMENTE

Uite de grija comenzilor ia-ti pachetul tau detox cand vrei tu, unde vrei tu