Programul DETOX BEAUTY de 3 zile conține acum 15 sucuri presate la rece, 3 salate speciale, o cremă pentru ochi și un balsam de buze, toate ambalate intr-un mod cu totul special!

Noul program revoluționar Detox Beauty  l-am realizat special pentru voi in colaborare cu produsele RAMISSIO. Acesta este primul program de sucuri pe baza de COLAGEN LICHID. Cele 15 sucuri pe care le veți consuma pe parcursul a 3 zile conțin fructe și legume proaspete plus ingrediente rar intalnite in bucataria traditionala, precum:DONG QUAI, TRIPHALA, LUCUMA, ALOE VERA,  ACAI sau AGAVE.

Colagenul Lichid este cea mai nouă armă în domeniul frumuseții, împotriva îmbătrânirii. Contribuie la reducerea ridurilor profunde și superficiale. Aplicarea pe piele influențează numai straturile superficiale ale pielii, în timp ce administrarea orală a colagenului are efect și asupra straturilor profunde, asigurând o abordare mai completă a procesului de prevenire a îmbătrânirii pielii.

O altă noutate o reprezinta SALATELE! Acestea se vor consuma în fiecare zi de program la ora prânzului. Rețetele sunt corelate cu conținutul sucurilor astfel încât detoxifierea să își păstreze intensitatea, dar totodată, să fie mai ușor de parcurs.

Programul DETOX BEAUTY va avea acum efecte și mai vizibile asupra tenului, asta pentru că farmacia Tuya Farm a pregătit special pentru noi crema de ochi, din ingrediente naturale ( acid hialuronic, ulei de cacao, retinol, ulei de lavanda) și balsamul de buze, proaspete și naturale. Le veți primi în fiecare pachet achiziționat.

Pachetul poate fi achizitionat pe o perioada de 1 sau 3 zile.Preturile incep de la 170 de lei.Mai multe informatii legate de continutul sucurilor si al salatelor, veti gasi in curand pe site-ul nostru www.suculviu.ro .Comenzile se pot plasa telefonic, la nr de telefon 0748029595.

 

 

Pin It on Pinterest