Asteptarea a luat sfarsit! Dupa mult teasing, am reusit sa introducem in programele noastre noua si minunata sticla Detox Water 600 ml! De ce e asa de minunata? In primul rand, este BPA free! Ce inseamna asta?

BPA Free inseamna ca produsul pe care apare acest mesaj este fabricat din materiale alternative in ideea de a elimina Bisfenolul din componenta plasticului. Aceasta idee a aparut in urma temerilor ca acest bisfenol, in anumite conditii cum ar fi temperaturile ridicate, ar putea sa migreze in alimentele si bauturile din aceste recipiente punand in pericol sanatatea consumatorului. Asa ca un produs BPA Free inseamna un produs Fara BPA.

Acest compus chimic imita estrogenul si are efecte nocive asupra sanatatii cosumatorilor. Prin uzura, spalari repetate, frecare sau incalzire la temperaturi ridicate acest compus poate trece din materialele plastice direct in alimentele conservate in acestea. O data ajuns in organism acesta produce disfunctii hormonale, deviatii comportamentale, hiperactivitate, dificultati de invatare, este asociat cu obezitatea si diabetul, poate determina instalarea prematura a pubertatii, stimuleaza dezvoltarea glandelor mamare, mareste semnificativ dimensiunile prostatei, afecteaza functionarea sistemului imunitar etc.

In al doilea rand, continutul ei  este  apa vitaminizata 100% naturala, plina cu fructe de sezon care are efect antioxidant, hidratant si  detoxifiant. Este foarte racoritoare si bauta in paralel cu programele noastre detox, accelereaza absorbtia nutrientilor in sange.

Pe langa asta, design-ul ei permite sa o porti cu tine oriunde in geanta. Atat la antrenamente, cat si la servici, sau la o plimbare in natura.O poti refolosi ori de cate ori doresti, iar datorita materialului din care e fabricata, nu mai trebuie sa iti faci griji daca o lasi in masina sau in contact cu soarele.

O poti comanda online, alaturi de programul detox care ti se potriveste, la pretul de 30 lei!

Sucul Viu, doreste sa va atraga atentia, sa fiti atenti la firmele care vand programe de detoxifiere si  imbuteliaza sucurile naturale in pet-uri care nu sunt BPA free! Caldura de afara creaza un mediu  ideal pentru proliferarea bacteriilor.

Sucul Viu, imbuteliaza fiecare suc in sticla de sticla , pentru a ne asigura de sanatatea dumneavoastra!

Pin It on Pinterest