INTRODUCERE

Vă mulțumim pentru interesul acordat produselor noastre.

În continuare va rugam să citiți cu atenție termenii și condițiile de mai jos.

Aspecte precum Plasarea si Livrarea comenzii, Informații nutriționale, Politica de confidențialitate și alte informații esențiale pentru buna utilizare a site-ului suculviu.ro sunt detaliate mai jos.

Utilizarea site-ului suculviu.ro  precum și a produselor prezentate pe site implică acceptarea de către dumneavoastră a acestor temeni si condiții.

În cazul în care nu sunteți de acord cu acesti termeni și condiții, parțial sau în totalitate, vă rugăm nu utilizați site-ul suculviu.ro sau produsele prezentate pe site.

Site-ul suculviu.ro este operat și întreținut de către SC SALT GYM SRL, având sediul  in Cluj Napoca, Tulcea 26, numar de înregistrare la Registrul Comerțului, J12/1825/03.06.2013 CUI:   31727093

În continuare următorii termeni vor fi înteleși, după cum urmează:

 • suculviu.ro: este site-ul pe care puteți plasa comezile pentru produsele oferite de SC SALT GYM SRL In cadrul acestor Termeni și Condiții, vom face referire la suculviu.ro si prin termenii: “site”
 • SC SALT GYM SRL: este compania care gestioneaza site-ul. suculviu.ro. In continuare vom face referire la aceasta și prin termenii : “compania”, “firma”, “noi”, “nostru”, “noastră”, “noastre”, “noștri”
 • Cilent: este persoana care accesează site-ul. suculviu.ro  Clientul site-ului poate fi doar o persoana majora. In continuare vom face referire la aceasta și prin termenii : “user”, “utilizator”, “dvs”, “dumneavoastra”
 • Preturile: toate preturile exprimate pe acest site sunt in lei si includ TVA, cu exceptia cazurilor in care este specificat altfel.
 • Abonament: o comanda cu o plata in avans si cu mai multe livrari succesive
 • Zona de acoperire: reprezinta zona in care se vor face livrarile.

Acești Termeni și Condiții pot suferi modificări periodice, fără vreo notificare prealabilă din partea noastră. Vă rugăm să reveniți periodic la aceasta pagina pentru a avea acces la cea mai noua versiune.

PLASAREA UNEI COMENZI

Pentru a avea acces la produsele noastre trebuie să plasați o comandă.

Metoda pricipala de plasare a comenzilor este prin intermediul site-ului suculviu.ro.

Adaugați produsele în coș și urmați pașii pentru finalizarea comenzii.

Puteti, de asemenea plasa comenzi telefonice la numarul de telefon : 0747 963 292

In cazul plasării comenzilor prin alte metode decât site-ul, este important sa precizați corect numele dvs,  produsele comandate si adresa completă de livrare.

Pentru a putea fi onorata, comanda trebuie să aibă o valoare de minim 40 lei.

Transportul se realizeaza cu masina firmei, gratuit, pentru comenzi mai mari de 40 de lei, in municipiul Cluj-Napoca.

Transportul in alte orase, se realizeaza prin firma de curierat, costurile fiind diferite in functie de zona. Plata curieratului va fi suportata de client. Pentru alte orase, livrarea va fi facuta in sticla pet de 250 ml pentru oricare program ales.

Ne rezervăm dreptul de a nu livra, fara nicio notificare prealabila, comenzile pentru care considerăm că există riscul de nu fi finalizate corect, in situații precum , dar nu limitat la, cele de mai jos:

 • Date de contact incorecte sau incomplete
 • Existența a cel puțin unei comenzi care nu a putut fi încasată
 • Existența oricărei suspiciuni de neplată a comenzii..

ANULAREA COMENZII

Orice comanda poate fi anulata pana cel tărziu la ora 19:00 PM , ziua plasarii comenzii.

Pentru comenzile care  au fost platite in avans si sunt constituite din mai multe livrari, daca anularea are loc ulterior primei livrari, ca regula generală, valoarea abonamentului platit nu va restituită.

Doar in cazuri exceptionale, motivate pe baza unor adeverinte medicale, va avea loc returnarea contravalorii abonamentului nefolosit.  Decizia asupra acceptarii situatiei exceptionale ne aparține in tolalitate. Valoare returnata este proportionala cu numarul de produse neconsumate din abonament.

RETURNAREA PRODUSELOR

Datorita specificului activitații si naturii perisabile a produselor noastre, retururile nu sunt acceptate.

În cazul in care nu sunteți mulțumiți de calitatea produselor noastre sau de felul in care acestea au ajuns la dvs, va rugam să ne contactați cât se poate de repede.

Vrem să înțelegem problema și să ne asigurăm că nu se va repeta.

LIVRAREA COMENZII

Zona de acoperire a serviciilor noastre de transport gratuit, este mun  Cluj- Napoca ±10 km.

Pentru livrarile din alte orase va fi suportata taxa de curierat de catre client.

Sucurile noastre, fiind 100% naturale, nepasteurizate si fara niciun adios artificial, au o garantie testata de 72h, in conditii de refrigerare.

Pentru comenzile din alte orase, comanda admisa va fi pentru o durata  de maxim 2 zile per pachet.

Pentru livrarea comenzilor se vor folosi:

 • Adresa de livrare si datele de contact precizate in formularul de comanda pe site.
 • Adresa de livrare si datele de contact precizate telefonic sau pe Facebook

Comenzile vor fi livrate persoanei care a plasat comanda.

Va rugam sa va asigurati ca puteți primi comanda personal la adresa specificata in comanda dvs.

In cazul în care doriți ca preluarea comenzii să fie realizată de către o altă persoană, va rugăm sa precizați acest lucru în momentul comenzii.

Pentru livrarea comenzii o să va rugăm să ne prezentați un document de identificare (dvs sau persoana pe care ați desemnat-o pentru primirea comenzii).

În cazul în care doriți schimbarea adresei de livrare, va rugam să ne contactați telefonic la nr. 0747 963 292 pană la ora 18:00 PM in ziua dinaintea livrării și să precizați numărul comenzii dvs, numele dvs si noua adresă de livrare.

Este responsabilitatea dvs  să vă asigurați ca adresa de livrare si datele dvs de contact sunt corecte si complete. Nu ne asumăm responsabilitatea eventualelor neplăceri care decurg din nerespectarea acestui lucru.

Livrarea se face cu o zi inainte de ziua in care ati ales sa incepeti programul de DETOX intre orele 21:00 – 22:00, pentru municipiul Cluj-Napoca.

Pentru livrarile din alte orase, produsele vor fi predate firmei de curierat incepand cu ziua lucratoare urmatoare plasarii comenzii intre orele 6:00-9:00.

Pentru abonamente, livrarea va incepe in ziua urmatoare plasării comenzii si va continua din 2 in 2 zile, pana la finalizarea comenzii pentru municipiul Cluj-Napoca.

Pentru livrarile din alte orase, comanda admisa va fi de maxim 2 zile/ abonament, luandu-se in calcul si timpul de livrare al firmei de curierat.

Comenzile se livreaza in cursul zilelor lucrătoare, exceptie fiind sambata( preluam comenzi doar la cerere, in functie de disponibilitatea noastra)

Vom face tot posibilul ca livrarea sa se facă in cel mai scurt timp. Cu toate acestea, situatii neprevăzute pot apărea. În cazul în care pot apărea probleme în livrarea comenzii dvs vă vom contacta telefonic pentru a vă informa și a găsi împreună o rezolvare reciproc avantajoasă.

Sucurile noastre sunt livrate in sticle de sticla de 300 ml cu un grad de umplere de ±20 ml. Vom incerca sa umplem sticlele până la limita maximă pentru a elimina cât mai mult aer.

În timpul transportului, daca condițiile o impun, vom folosi cutii izoterme pentru a asigura prospețimea produselor noastre.

În momentul primirii comenzii va rugăm să verificați ca produsele primite corespund comenzii dvs.

De asemenea, va rugăm să verificați integritatea ambalajului. În cazul in care ambalajul este deteriorat, va rugăm să nu acceptați livrarea și să ne contactați imediat. Vom încerca să remediem situația în cel mai scurt timp.

PASTRAREA PRODUSELOR / TERMEN DE VALABILITATE

Sucurile noastre sunt 100% naturale. Nu conțin aditivi sau conservanți. Prin urmare sunt destinate, în general, consumului lor in termen de 72h.

Va rugam agitați bine sticla înainte de a o desface.

În stare sigilată, pot fi păstrate la frigider (4° C – 7° C ) timp de maxim 72 ore de la data producției, înscrisă pe ambalaj.

Dacă sticla a fost desfăcută, sucul trebuie consumat pe loc.

PLATA COMENZII

Plata comenzii se face la livrare, cu numerar.

Pentru abonamente, plata întregului abonament se face la prima livrare.

Pentru comenzile din alte orase, plata se face ramburs, agentului de la firma de curierat.

Toate prețurile de pe site sunt exprimate în lei și conțin TVA, cu excepția cazurilor în care este precizat altfel.

Vom încerca să păstram prețurile cât mai stabile.

Cu toate acestea, datorită sezonalității sau a diferitelor evenimente naturale prețurile fructelor și legumelor pot suferi modificări importante.

În astfel de situații ne vom vedea nevoiți să aducem modificări prețurilor noastre. Într-o astfel de situație preturile de pe site vor fi actualizate în concordanță astfel încât să fiți corect informați.

Modificările de preț nu vor afecta comenzile în curs și abonamentele.

INFORMATII NUTRITIONALE SI DE SANATATE

Sucurile noastre sunt realizate 100% din ingrediente naturale, fără nicun fel de aditivi sau conservanți.

Încercăm pe cât posibil sa folosim fructe și legume produse în împrejurimile noastre, de la producari locali,  astfel încât sa înglobăm savoarea locală în sucurile noastre.

În același timp, trebuie să știți că nu putem garanta sub nicio forma rezultatele pe care le veți obține ca urmare a consumării sucurilor noastre.

Informațiile pe care vi le furnizăm (pe site sau în altă parte) au caracter general și nu constituie recomandări medicale sau nutriționale.

Nu toate sucurile sunt potrivite pentru toată lumea: dacă aveți alergii, sunteți gravidă, suferiți de diabet, urmați o anumita medicatie sau in orice altă situație in care sunteți perocupați de efectul sucurilor noastre asupra stării dvs de sănătate, este responsabilitatea dvs sa va consultați cu un medic și/sau un nutritionist acreditat înainte de a consuma sucurile noastre.

Nu putem garanta că sucurile noastre sunt compatibile cu alte cure, diete sau programe nutriționale pe care le urmați.

Sucurile noastre sunt realizate într-o locație în care sunt procesate mai multe feluri de fructe, legume, semințe și nuci. Comandând sucurile noastre luați la cunoștință ca nu putem fi făcuți responsabili pentru nicio reacție adversă pe cre ați putea să o aveți ca urmare a consumării sucurilor noastre.

Sucurile sunt realizate după anumite rețete, dar proporții în care ingredientele se regăsesc pot avea variații de la un produs la altul. De asemenea, culoare sucului poate avea variații de la un produs la altul. Este normal: se datorează faptului ca fructele nu au toate aceeași culoare.

Sucurile sunt realizate intr-o locatie in care sunt procesate mai multe feluri de fructe , legume si seminte, nuci. Comandand produsele noastre luati la cunostinta ca nu putem fi facuti responsabili pentru orice reactie adversa pe care ati putea sa o aveti prin consumarea sucurilor noastre.

Sucurile sunt realizate dupa anumite retete,, insa proportiile in care ingredientele se regasesc pot avea variatii de la un produs la altul.

Nu putem garanta ca sucurile noastre sunt in totalitate compatibile cu alte cure , diete sau programe nutritionale pe care le urmati.

DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Site-ul  suculviu.ro si tot continutul este protejat de legislatia romana in domeniul proprietatii intelectuale.

Nicio parte a acestui site nu poate fi folosit si/ sau reprodus fara acceptul expres, in scris al SC SALT GYM SRL

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Pentru a putea plasa comenzi prin intermediul site-ului nostru este nevoie sa va creati un cont.

Datele pe care le colectam sunt doar pentru a va putea oferi in cele mai bune conditii produsele noastre si pentru a putea finaliza comanda.

Este responsabilitatea dvs sa  va pastrati datele actualizate

Contul dvs este protejat cu parola si nume de utilizator. Este responsabilitatea dvs sa pastrati aceste informatii in siguranta. Asigurati-va ca folositi o parola puternica, greu de ghicit si pe care sa o stiti doar dvs. Nu comunicati altor persoane aceste informatii. In cazul in care aveti suspiciuni in legatura cu integritatea contului dvs, va rugam sa ne contactati de urgenta.

Desi depunem eforturi sa pastram site-ul in conformitate bunele practici in securitate, Internetul nu este un mediu 100% sigur. Orice site poate fi tinta unor atacuri cibernetice avand consecinte negative, printre care furtul datelor personale, blocarea accesului la cont, blocarea accesului la site. Nu vom accepta nici o responsabilitate pentru orice pierderi sau daune generate de posibile probleme cu accesul la si utilizarea site-ului suculviu.ro

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In conformitate cu legea 677/2001, SC SALT GYM SRL este inregistrata ca operator de date cu caracter personal……

Pentru buna utilizare a siteului avem nevoie sa ne furnizati date cu caracter personal.

In lipsa acestor date, nu veti putea plasa comenzi pe site-ul suculviu.ro

Colectam aceste date in scopul de a va putea oferi acces la produsele noastre: plasarea comenzilor, livrarea acestora, informari in legatura cu comenzile dvs.

De asemenea vom folosi aceste informatii pentru a va informa in legatura cu oferta noastra. Nu incurajam mesajele nesolicitate. De aceea aveti optiunea de a va abona/dezabona de la mesajele primite de la noi.

Datele dvs vor fi folosite pentru analize interne in vederea imbunatatirii calitatii produselor si serviciilor noastre.

In conformitate cu legea 677/2001 cu modificarile ulterioare aveti urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. De asemenea, aveți dreptul de a vă adresa justiţiei în cazul în care v-au fost încălcate drepturile garantate de legea 677/2001.

Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

sa interviti asupra datelor transmise;

 • sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
 • sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

SC SALT GYM SRL.  poate furniza datele dvs cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat precum furnizori de servicii de curierat sau alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

LIMITAREA RASPUNDERII

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu.  SC SALT GYM SRL. nu va putea fi tinuta responsabila pentru daune directe sau indirecte (inclusiv pierderea, distrugerea unor date, informatii sau programe stocate pe computerul dvs.) si/sau pentru prejudicii materiale si/sau financiare, rezultate ca urmare a accesarii sau utilizarii acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el.

SC SALT GYM SRL nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe site.  Vom face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea siteului si vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

In mod expres, Utilizatorii site-ului inteleg si accepta ca SC SALT GYM SRL este absolvita de orice raspundere pentru orice fel de daune directe sau indirecte, indiferent de natura acestora, rezultate din accesarea site-ului ”www.suculviu.ro” si/sau din utilizarea produselor oferite de acesta.

In caz de forta majora, SC SALT GYM SRL si/sau angajatii ori reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele site-ului, erorile de operare.

Acest site poate contine link-uri catre site-uri externe care nu sunt sub controlul SC SALT GYM SRL De aceea nu suntem raspunzatori sub nici o forma pentru continutul niciunuia dintre aceste site-uri

Echipa Sucul Viu

Pin It on Pinterest