Sunt niste programe de detoxifiere de dieta crudivegana, compuse din 6/7 sticle de suc in fiecare zi, cu o durata de 1, 3 sau 5 zile.
Pachetele Sucul Viu au fost special gandite si create de echipa noastra de nutritionisti, acestia selectionand cu atentie fiecare ingredient, bogat in micronutrienti.
Fiecare suc contine un profil nutritional distinct, imbuteliat in sticla de sticla, favorizand astfel o cura de curatare completa a organismului.
In timpul curei de detoxifiere, vei consuma mai mult de 6 kg de fructe si legume proaspete in fiecare zi si te vor ajuta sa slabesti sanatos cateva kilograme.
Cu toate acestea dieta ta va trebui in continuare sa fie una echilibrata pentru a pastra performantele atinse in urma programului de detoxifiere.In urma ghidului solicitat veti primi toate informatiile necesare pentru perioada ante si post curei de detoxifiere.
Sucurile vor inlocui mesele zilnice, oferindu-i astfel o pauza sistemului tau digestiv, inundand insa corpul cu nutrientii indispensabili de care acesta are nevoie.
Sucurile au o valabilitate de 48h in conditii de refrigerare, acestea vor fi livrate in functie de pachetul selectat, 1, 2 sau 3 livrari gratuite distincte.

SUNT UN STARTER IDEAL PENTRU A INCEPE SA AI GRIJA DE SANATATEA TA!

Pin It on Pinterest