CREAT DE NATURA, PREPARAT DE NOI. HRANA VIE PENTRU SUFLET SI TRUP!

De ce Sucul Viu este special?

Sunt o multime de detalii mici, dar importante!

“ Dragi clienti,

In ultimii ani, m-am dedicat complet la construirea brand-ului Sucul Viu, dezvoltand in premiera conceptul de “detox” si “delivery”, a sucurilor din materie prima naturala, proaspat cruda, presata la rece.Am vrut sa aduc o abordare simpla in  realizarea unei nutritii optime pentru oamenii din Cluj-Napoca prin crearea programelor de curatare Sucul Viu.

Hranirea corpului in mod adecvat  si educarea dumneavoastra in eliminarea greselilor nutritionale, reprezinta pasiunea Sucului Viu.Niciodata nu ne vom compromite standardele inalte de calitate cu care lucram.

Multumesc pentru sustinerea acordata proiectului Sucul Viu,

cu recunostinta,

Popescu  Laura – fondator & director general executiv Sucul Viu”

Aici este un scurt rezumat a ceea ce ne face speciali:

  • Avem o mare selectie de fructe, legume, superalimente si probiotice.De la mere si verdeata proaspat cumparate de la tarani locali, pana la ghimbir, turmeric, piper cayenne, maca, spirulina, fiecare suc are propria lui poveste.
  • Retetele sucurilor Sucul Viu sunt dezvoltate impreuna cu un doctor nutritionist, american, expert în terapia cu sucuri, adaptate nevoilor si materiilor prime din Romania si testate cu succes timp de 5 ani pe sute de clienți din Cluj-Napoca și din țară.
  • Avem cea mai scurta perioada de valabilitate (48h), producem individual și manual, fiecare suc, in fiecare zi, si il livram in aceeasi zi .
  • Nu folosim HPP si nici o alta forma de pasteurizare sau conservare pentru a pastra sucul nostru in ideea unui teremen de valabilitate mai lung.Desi multi concurenti folosesc HPP, avand o perioada de valabilitate intre 7 – 25 de zile, ofera o calitate inferioara si inexistenta a nutrientilor.
  • Suntem “ adevarati”, nu suntem “falsi” si facem totul cu multa dragoste, probabil una din putinele companii preocupate cu adevarat de sanatatea dumneavoastra. Evitam orice fel de conservanti, zaharuri rafinate sau indulcitori artificiali.
  • Brand-ul nostru reprezinta un stil de viata! Sucul Viu tine oamenii implicati si interesati de propria sanatate.
  • Ne mandrim cu transparenta de care dam dovada, pe blogul nostru gasiti poze si detalii despre procesul de imbuteliere a sucurilor.Membrii echipei sunt obsedati de detalii si curatenie.
  • Suntem singura companie din Cluj care ofera acest serviciu in sistem de livrare la domiciliu.

Ne place să credem că ceea ce am creat aici e mai mult decât un magazin.
E un loc prin care încurajăm stilul de viață sănătos, cu produse non-toxice și durabile.
E o provocare de a avea grijă de clienți, de sănătate, de mediu.
Suntem dedicați, atenți, învățăm zi de zi, suntem deschiși, suntem curioși să îți ascultăm părerile și recomandările.
Am vrea ca adjectivele prin care ne definești să fie: prietenos, divers, informat, îmbietor, am vrea să lași deoparte orice îndoială atunci
când interacționezi cu noi, am vrea să fii bine.
Și dacă măcar un pic din acest bine se datorează produselor noastre,
vom fi cu atât mai mulțumiți.
Trăiește sănătos, în armonie cu natura!

Proiectul nostru a pornit ca un hobby de familie, a crescut și a ajuns în câțiva ani să fie unul dintre cele mai apreciate brand-uri din domeniul stilului de viață sănătos.

Pentru asta, va multumim si va suntem recunoscatori!

UN STARTER IDEAL

Procedeu prin care se pastreaza toti nutrientii

PACHETE SUCUL VIU

Comanda Sanatatea Acum! Livrare gratuita in Cluj-Napoca

INTERMITENT FASTING 5:2

Programul axat pe mancare si sucuri! Descopera programul!

 

Pin It on Pinterest