Evenimente / Juice Bar & Healthy Buffet

Fie că e vorba de o nuntă, aniversare, zi de naștere, petrecere de copii, botez, eveniment corporate sau momente speciale petrecute alături de familia ta, Sucul Viu iți este alături pentru a-ți oferi cea mai variată și sănătoasă gamă de sucuri presate la rece din oraș, cât și bufetul nostru cu mici gustări.

Contractează serviciile noastre și te asigurăm că le vei oferi partenerilor sau angajaților tăi un eveniment spectaculos și actual, colorat și elegant, delicios și ultra-sănătos.

Primești consultanță gratuită Produsele le alegi în funcție de preferințele participanților Toate produsele Sucul Viu sunt potrivite atât adulților cât și copiilor Totul este pregătit chiar înaintea livrării Alege dintr-o gamă variată de produse.

Livrarea se va face la ora indicată de tine La cerere iți punem la dispoziție Juice Barul nostru mobil cu sucuri și/sau mici gustări sănătoase, personal pe întreaga perioadă a evenimentului la nevoie Ofertă de preț personalizată Solicită propria ofertă personalizată la adresa de email: contact@suculviu.ro