SFATURI UTILE ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA UNEI CURE DE DETOXIFIERE

Pregătirea organismului
Cu 1, 2 zile inainte de inceperea programului selectat, este bine sa eliminati treptat din dieta dumneavoastra produsele semipreparate, fast-food, carne, paine, carbohidrati, grasimi, prajeli, tutun, alcool, carbogazoase, dulciuri, cafea si orice aliment nesanatos.

Consumati salate de radacinoase si vlastari, salate verzi, cate un fruct sau doua ori un platou bogat de legume/fructe, diverse. De asemenea, pestele( afumat sau gatit la abur) este o sursa minunata de omega 3 si este recomandat  inainte de curele de detoxifiere. Dupa acest pas poate sa inceapa cura doar de sucuri

Dimineata, ( in cazul in care va treziti devreme, 6:00h) pe stomacul gol, beti un pahar de apa calduta cu lamaie stoarsa, va favoriza digestia si detoxifierea pe durata intregii zile.
In timpul curei de detoxifiere, indicat ar fi sa nu mancati nimic, sa beti doar sucurile din program, acestea fiind compuse din toti nutrientii de care aveti nevoie intreaga zi. Consumul de apa este foarte important intre sucuri!! Incercati sa beti un  pahar de 200ml/h.

Daca simtiti ameteli, dureri de cap, dificultate de concentrare, o senzatie usoara de foamne, constipatie sau diaree, nu va speriati, este perfect normal, corpul dumneavoastra elimina din toxinele acumulate.

Daca totusi nu rezistati fara sa mancati, nu va fortati organismul, puteti consuma intre sucuri fructe si legume crude, supe crema de legume,  salate (fara carne).

In paralel, recomandarea noastra este sa consumati foarte multa apa si ceaiuri (menta,musetel,tei,roinita,trandafir,lavanda). Sucurile sunt concentrate, apa va ajuta organismul sa absoarba toti nutrientii pe care fiecare suc vi-i ofera.

In perioada de curatare, indicat ar fi sa nu va supuneti unui efort considerabil, puteti merge la innot, pilates, yoga sau la o alergare usoara. Plimbarile in natura sunt foarte recomandate.

Dupa terminarea programului, aveti grija cu alimentatia, nu mancati mult dintr-o data, incercati sa integrati alimentele noi pe parcurs. Mai bine mancati mai des si mai putin!!

CU NOI CREEZI OBICEIURI SANATOASE PE TERMEN LUNG!

ALEGE DETOX ZILNIC

 

Aportul tau necesar de fructe si legume

SFATURI UTILE

Sfaturi utile înainte de începerea unei cure de detoxifiere.
Programele noastre au la bază știința BIOHACKING-ului și MEDICINA FUNCȚIONALĂ

PACHETE CU SUCURI

Programe cu sucuri destinate curatarii toxinelor si regenerarii celulare

PACHETE CU MÂNCARE

Un meniu special axat pe alimente functionale
Restabileste greutatea si obiceiurile alimentare

Pin It on Pinterest