SFATURI UTILE ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA UNEI CURE DE DETOXIFIERE

Pregătirea organismului

Cu 1, 2 zile inainte de inceperea programului selectat, este bine sa eliminati treptat din dieta dumneavoastra produsele semipreparate, fast-food, carne, paine, carbohidrati, grasimi, prajeli, tutun, alcool, carbogazoase, dulciuri, cafea si orice aliment nesanatos. Consumati salate de radacinoase si vlastari, salate verzi, cate un fruct sau doua ori un platou bogat de legume/fructe, diverse. De asemenea, pestele( afumat sau gatit la abur) este o sursa minunata de omega 3 si este recomandat  inainte de curele de detoxifiere. Dupa acest pas poate sa inceapa cura doar de sucuri

Dimineata, ( in cazul in care va treziti devreme, 6:00h) pe stomacul gol, beti un pahar de apa calduta cu lamaie stoarsa, va favoriza digestia si detoxifierea pe durata intregii zile.

Urmati o cura de 1, 3 sau 5 zile doar cu sucuri verzi cat mai diverse si cat mai proaspete.
Ajutati-va pielea sa respire mai bine si sa elimine mai usor toxinele.
Curatati-va colonul de reziduri adunate peste ani.
Fiti ingaduitori cu corpul vostru si dati-i timp sa se odihneasca si sa elimine singur toxinele.
Curatati-va mintea de gandurile negre, pline de toxine si oxigenati-va creierul.

In timpul curei de detoxifiere, indicat ar fi sa nu mancati nimic, decat sucurile, acestea fiind compuse din toti nutrientii de care aveti nevoie intreaga zi. Consumul de apa este foarte important intre sucuri!! Incercati sa beti un  pahar de 200ml/h.

Daca simtiti ameteli, dureri de cap, dificultate de concentrare, o senzatie usoara de foamne, constipatie sau diaree, nu va speriati, este perfect normal, inseamna ca, corpul dumneavoastra elimina toate toxinele acumulate.

Daca totusi nu rezistati fara sa mancati, nu va fortati organismul, puteti consuma intre sucuri fructe si legume(sa nu fie acide, citrice), supe crema de legume,  salate (fara carne).

In paralel, recomandarea noastra este sa consumati foarte multa apa! Sucurile sunt f concentrate, apa va ajuta organismul sa absoarba toti nutrientii pe care fiecare suc vi-l ofera.

In perioada de detoxifiere, indicat ar fi sa nu va supuneti unui efort considerabil, puteti merge la innot, sau la o alergare usoara. In cazul in care ati ales programul SPORT, puteti sa faceti antrenamentul obijnuit.

Dupa terminarea programului, aveti grija cu dieta, nu mancati mult dintr-o data, incercati sa integrati alimentele noi pe parcurs. Mai bine mancati mai des si mai putin!!

UN STARTER IDEAL

Procedeu prin care se pastreaza toti nutrientii

PACHETE SUCUL VIU

Comanda Sanatatea Acum! Livrare gratuita in Cluj-Napoca

INTERMITENT FASTING 5:2

Programul axat pe mancare si sucuri! Descopera programul!

 

Pin It on Pinterest