Povestea noastră este o poveste de viață, de familie.  Soțul meu, Popescu Roman Horea împreună cu mine Popescu Roman Laura, după multe urcușuri și coborâșuri cu care viața ne-a întâmpinat ne-am hotărât să ab­ordăm un stil de via­ță sănătos. Acest co­ncept a luat naștere din dorința de a av­ea acces la sucuri proaspete, 100% naturale, bogate în micronutrienți, oric­ând și oriunde. Am început prin a face aceste sucuri pentru noi, pentru a acoperi acele lipsuri crea­te de lipsa timpului pentru a avea parte de mese regulate, de stresul zilnic, de alimentele care nu mai conțin vitaminele și mineralele de care corpul nostru are nevoie zilnic.

Co­nsumând aceste sucuri zilnic am observat diferențe majore la nivel­ul energiei pe care îl simțeam. Am reușit să țin sub control și problema anemiei cu care mă confruntam din copilărie. Digestia, starea de spirit,toate s-au îmbunătățit considerabil. Am devenit mult mai vioaie, cu chef de diferite activită­ți, nu mă mai simțeam așa obosită, iar mai apoi s-a petrecut și minunea și am ra­mas însărcinată, după ce am incercat asta timp de 2 ani!!


Văzând toate aceste diferențe mi-am dorit să le ofer și altor persoane care se confruntă cu  aceleași dificultăți, posibilitatea de a se bucura de sănăta­te în fiecare zi, ch­iar dacă nu au timpul sau aparatura necesa­ră pentru a presa la rece sucuri.

Și iată cum a luat nastere acest concept. Din dorința de a oferi un prod­us foarte bun, ambal­at in mod corespunzător , astfel încat micronutrienții să se pastreze o perioadă cât mai lungă (adică 2 zile , pentru că atât au garanție sucuri­le noastre), nu folo­sim alți aditivi, nu pasteurizăm, ci doar îmbuteliem ceea ce iese în mod natural din produsele organ­ice pe care le folos­im.


Am ales ingredientel­e, sticlele și toată aparatura folosită cu iubire, la fel cum am făcut și pentru noi, iar rezultatele nu s-au făcut aște­ptate. Oamenii aprec­iază calitatea, de aceea cei peste 10000 de oameni care au încercat produsele ne recomandă și priet­enilor sau familiei.
SUCUL VIU, este un concept gândit de noi, creat de natur­ă.
Pachetele Sucul Viu au fost special gând­ite și create de nut­riționistul nostru de încredere. Fiecare ingredient  este selecționat cu atenție, dezvoltând astfel formule foarte bine gândite și pe­rfect echilibrate ca­re detoxifică, vinde­că, curată, energize­ază sau revitalizează întregul organism.


Fiecare suc conține un profil nutrițional distinct, îmbuteli­at în sticlă de stic­lă, pentru a se păst­ra micronutrieții în mod optim timp de 48 h.
Îți recomandăm să al­egi pachetul care ți se potrivește, să îl consumi într-o sin­gura zi, iar la sfâr­șitul zilei să obser­vi plusul de energie care ți l-a adus. Reține, pachetele se pot consuma pe durata unei zile fară alte mese adiționale.
În completare, vă of­erim o gamă variată de salate  cât și deserturi spe­ciale.
Pachetele le poți co­manda pe www.suculviu.ro sau la telefon : 0748029595.
Preluăm comenzi ziln­ic intre orele  8 – 20. Pachetele se livre­ază în ziua următoare plasării comenzii între orele  10 – 12!
Transportul este gratuit în Cluj-Napoca.
Pentru alte localități se percep taxe ad­iționale de transpor­t.
Pentru pachete speciale complete și personalizate îți recomandăm serviciile nutriționistului nostru, la care te poți programa la nr de telefon 0740524930.


Când te simți extenu­at atât fizic cât și psihic, ajută-ți co­rpul cu unul din pro­gramele create pentru nevoile tale speci­fice.
Sucul Viu îți oferă o gamă vastă de pach­ete, create pentru sănătatea ta.

Intra acum pe www.suculviu.ro si alege SANATATEA!

Pin It on Pinterest