Timp de 3 zile, Marius Berbecuț și Vasile Demeter, unii dintre cei mai cunoscuți antrenori ai World Class Cluj, au acceptat provocarea și au dat restart organismului lor, cu programul DETOX BASIC!
 
MARIUS BERBECUȚ, Coordonator Personal training World Class Cluj: “Având în vedere că nu e ușor să înlocuiești o masă normală cu un suc, țin să precizez faptul că am trecut foarte ușor peste senzația de foame și într-adevăr corpul meu a simțit uimitor de repede această schimbare în bine. Ca sportiv, am putut observa că mi s-a îmbunătățit digestia, mobilitatea și agilitatea. În cele trei zile am realizat că se poate trăi sănătos și fără alte elemente care în mod normal ajută corpul să își extragă energia zilnică.  E o cură de detoxifiere pe care o recomand cu drag oricând celor care își apreciază corpul și în același timp vor să își hrănească și sufletul.

 

Pentru rezultate optime, Sucul Viu  vă recomandă să adoptați un stil de viață sănătos care să cuprindă mișcare regulată și un regim de viață echilibrat.  Rețetele complexe pe baza cărora sunt realizate sucurile, concepute pentru eliminarea toxinelor,  funcționează de minune împreună cu exercițiile fizice.
VASI DEMETER, personal trainer: Programele de detoxifiere, MIT sau REALITATE???? Răspunsul este undeva la mijloc. Ceea ce este adevărat e că un stil de viață sănătos include consumul de fructe și legume ca prima opțiune. Recomandarea mea este să încercați aceste programe de la 1, 3 sau chiar 5 zile. Efectul o sa îl simți chiar tu!!!
 
Pentru ca voi să vă atingeți mai ușor scopul de a avea un trup perfect, o minte sănătoasă și o stare permanentă plină de energie, antrenorii cluburilor World Class vor testa pe pielea lor produsele noastre, astfel încât să vă poată oferi garanția calității programelor de DETOXIFIERE prin propria lor experiență!
 
 Ia-ți adio de la curele de slăbire stricte, chinuitoare, nesănătoase și ineficiente! Comandă unul din programele noastre!

 

Pin It on Pinterest