CREAT DE NATURA, PREPARAT DE NOI. HRANA VIE PENTRU SUFLET SI TRUP!

De ce Sucul Viu este special?

Totul a plecat de la dorința de a vă fi alături pe drumul spre o viață VIE!

 

SUCUL VIU a luat naștere dintr-o dorință profundă de a vă oferi un sprijin real și ajutor în a vă schimba stilul de viață, sau pur și simplu pentru ca dumneavoastră să aveți acces la o hrană cu adevărat transformatoare, plină de viață!

 
Conceptul a fost creat de Laura Popescu, Specialist în Nutriție Integrativă, Terapeut în formare în Medicina Ayurvedică, Consilier pentru dezvoltare personală, spirituală și feminitate holistică. Dintr-o pasiune pentru tot ce aduce vindecare profundă corpului, dar și sufletului, Laura a creat programele SUCUL VIU în colaborare cu medici specializați în medicină integrativă, nutriționiști și experți din lumea Biohacking-ului.

 

Într-o lume a alimentelor procesate, în care ne ducem traiul în viteză, bombardați de informații și noi curente, acaparați de stresul zilnic și probabil o lipsă continuă de timp, este atât de necesar să acordăm grijă corpului nostru, templului nostru sacru. Pentru asta, noi am dat naștere Sucului Viu.

 
Alături de noi puteți porni într-o călătorie fascinantă de vindecare și regenerare, atât la nivel fizic, cât și mental și emoțional. Pentru că viața noastră este un dar. Și ne putem bucura cu adevărat de ea atâta timp cât decidem să ne conectăm cu adevărat la corpul și sinele nostru, să ducem o viață plină de vitalitate și energie. Noi avem rețeta și cu multă bucurie v-o împărtășim!
Aici este un scurt rezumat a ceea ce ne face speciali:

 

  • Avem o mare selectie de fructe, legume, superalimente si probiotice.De la mere si verdeata proaspat cumparate de la tarani locali, pana la ghimbir, turmeric, piper cayenne, maca, spirulina, fiecare suc are propria lui poveste.
  • Retetele sucurilor Sucul Viu au la baza medicina functionala si biohacking-ul,si sunt creeate de specialistul nostru in nutritie si in terapia cu sucuri, adaptate dupa nevoile clientilor din ultimii 7 ani.
  • Avem cea mai scurta perioada de valabilitate (48h), producem individual și manual, fiecare suc, in fiecare zi, si il livram in aceeasi zi .
  • Nu folosim HPP si nici o alta forma de pasteurizare sau conservare pentru a pastra sucul nostru in ideea unui termen de valabilitate mai lung.Procesul e acelasi ca si cum le-ai face tu acasa 🙂
  • Suntem “ adevarati”, nu suntem “falsi” si facem totul cu multa dragoste, probabil una din putinele companii preocupate cu adevarat de sanatatea dumneavoastra. Evitam orice fel de conservanti, zaharuri rafinate sau indulcitori artificiali.
  • Brand-ul nostru reprezinta un stil de viata! Sucul Viu tine oamenii implicati si interesati de propria sanatate.
Ne place să credem că ceea ce am creat aici e mai mult decât un magazin.
E un loc prin care încurajăm stilul de viață sănătos, cu produse non-toxice și durabile.
E o provocare de a avea grijă de clienți, de sănătate, de mediu.
Suntem dedicați, atenți, învățăm zi de zi, suntem deschiși, suntem curioși să îți ascultăm părerile și recomandările.
Am vrea ca adjectivele prin care ne definești să fie: prietenos, divers, informat, îmbietor, am vrea să lași deoparte orice îndoială atunci când interacționezi cu noi, am vrea să fii bine.
Și dacă măcar un pic din acest bine se datorează produselor noastre,vom fi cu atât mai mulțumiți.
Trăiește sănătos, în armonie cu natura!

CU NOI CREEZI OBICEIURI SANATOASE PE TERMEN LUNG!

Programele noastre au la bază știința BIOHACKING-ului și MEDICINA FUNCȚIONALĂ

PACHETE CU SUCURI

Programe cu sucuri destinate curatarii toxinelor si regenerarii celulare

PACHETE CU MÂNCARE

Un meniu special axat pe alimente functionale
Restabileste greutatea si obiceiurile alimentare

Pin It on Pinterest